Vi gjentar suksessen med pinnekjøtt kassen og her har du all informasjon du trenger!
Pinnekjøttet er urøkt, og kjøttet kommer fra Østlandet, hovedsakelig fra Østerdalen. Tørke og modningsprosessen er 6 til 8 uker, og trenger 15-25 timer utvanning. Pinnekjøttet er vakuumpakket og kan oppbevares i romtemperatur.
Pinnekjøttkassene leveres lørdag 21. og søndag 22. desember, avhengig av område.
Kassen holder til 6 personer og koster 1.749 kroner.
Bestillingsfristen er 17. desember, men vi har et begrenset antall kasser. Vi anbefaler å være tidlig ute med å bestille, for å sikre deg pinnekjøttkassen.
Produkt | Vekt | Leverandør | Allergener |
Pinnekjøtt | 3 kg | Brødrene Ringstad |
|
Vossakorv | 700 gram | Vossakjøtt | Melk, laktose |
Kålrot | 2 kg | Måkestad |
|
Gulrøtter | 600 gram | Måkestad |
|
Matfløte | 3 dl | Tine | Melk, laktose |
Mandelpoteter | 1,5 kg | Bjertnes & Hoel |
|
Bladpersille | 1 pakke | Måkestad |
|
Pinnekjøtt - norsk vare (urøkt) | 1750 g | Brødrene Ringstad |
|
Pinnekjøttpinner | 1 pakke | Kapto |
|
Basisvare: Smør |
|
| Melk |