Med Valgfri kan du sette sammen din egen matkasse med akkurat de rettene du og din familie ønsker. Under har vi laget noen små videosnutter som forteller deg hvordan du bruker tjenesten Valgfri.

Velg retter
Hver uke kan du velge om du ønsker din faste matkasse levert, eller om du ønsker å sette sammen din egen matkasse med nøyaktig de rettene du vil. I kalenderen har du alltid oversikt over ukene, også om du får levert din standard matkasse eller om du har Valgfri. 

For å velge retter en uke går du til fanen "Middager" på Min Side, og trykker på uken du ønsker å sette sammen din egen matkasse. Skroll gjennom de ulike rettene og trykk på "Velg" under den retten du ønsker å få levert. Du kan filtrere mellom kjøtt, kylling, fisk, raske retter og vegetar.

Du må velge minimum 3 retter og maks 5 retter. Du har også muligheten til å legge til tilleggskasser og dagligvarer. Prisen på Valgfri bestemmes utifra hvor mange porsjoner og middager du velger. Se her for prisoversikt på de ulike størrelsene. 

Nedenfor kan du se en film om hvordan man velger retter selv. 

Husk at de ukene du ikke setter sammen din egen matkasse, sender vi deg din standard matkasse så fremst du har planlagt levering den uken. 

God middag! 

Fant du svaret?