Et balansert og næringsrikt kosthold legger et viktig grunnlag for god helse og livskvalitet. Vi i Godtlevertgruppen jobber for å gi våre kunder smakfulle og næringsrike retter, som gjør det enklere for kundene våre å ha et sunt kosthold i en travel hverdag.

Vi holder oss oppdatert, og følger helsedirektoratets kostholdsråd når vi jobber med ernæring. Vi planlegger etter at rettene skal ha riktige porsjonsstørrelser, en fordeling mellom protein, fett og karbohydrater tilsvarende helsedirektoratets anbefalinger. I tillegg har vi fokus på at det er et høyt innhold av grønnsaker i rettene.

Alle ingredienser i rettene næringsberegnes med de mengdene som står i ingredienslisten og deles på antall personer retten er beregnet for. Basisvarer med oppgitt mengde inkluderes også i næringsberegningen. Næringsinnholdet til alle våre retter er tilgjengelig under ingredienslisten på oppskriftene våre. Klikk på bildet av retten for å få opp innholdet.

Stort sett bruker vi følgende mengder protein i våre matkasser:

1 porsjon ca. 180-200 g kjøtt/fugl/fisk
2 porsjoner ca. 350-400 g kjøtt/fugl/fisk
3-4 porsjoner ca. 500-600 g kjøtt/fugl/fisk
5-6 porsjoner ca. 800-900 g kjøtt/fugl/fisk

Fant du svaret?