De fleste av våre kunder ønsker bare en pause i leveringene, men dersom du ønsker å slette ditt kundeforhold, må du kontakte vår kundeservice slik at vi kan behandle din henvendelse på en trygg og sikker måte.

Vi har ikke anledning til å slette kundeforhold dersom det allerede er generert en leveranse, som ikke er levert og/eller ved utestående fakturaer.


Ved sletting av kundeforholdet vil du miste tilgang til din kundeprofil på «Min side», og det vil ikke være mulig å gjenåpne eksisterende kundeprofil ved en senere anledning.

Fant du svaret?